Szállítás és fizetés

Szállítási szállítási módok:

– Standard rendelések 30kg-ig a Magyar Posta (MPL) útján a megrendelésben megadott címre.

A csomagok nagy mérete miatt (105x105x20cm) – válogatatlan csomagként kezeljük őket és a szállítási idő a feladástól számítva akár 2 munkanapot is igénybe vehet.

– Nagyobb, előre fizetett megrendelések (150 kg-ot meghaladó össztömegű szőnyegekre vonatkozó megrendelések) – nem szabványos raklapokra csomagolva a Raben futárszolgálattal szállítják a megrendelésben megadott címre.

  • A szállítási költség a választott fizetési módtól függetlenül 4000 Ft.
  • A 9 szőnyeg feletti rendelések esetén a szállítási költség INGYENES.

– Bokszgyűrűk, kötelek, sarkok és elválasztók szállítása – INGYENES

Fizetési módok:

– GoPay

A vásárló a GoPay gyorsfizetési szolgáltatón keresztül fizethet a megrendelés leadásakor.

Ha a vevő ezt a fizetési módot választja, közvetlen linket kap a GoPay weboldalára, ahol gyorsan és hatékonyan elvégezheti az átutalást. Ha ezt a fizetési módot választja, az jelentősen felgyorsítja a szállítási időt.

A megrendelés feldolgozását azonnal megkezdjük, amint megkapjuk a fizetési szolgáltatótól az információt, hogy a fizetés jóváírásra került.

– Készpénz utánvétellel

A vevő akkor fizet a megrendelt áruért, amikor azt a futárcég kézbesíti. A futárcég alkalmazottja a Vevőtől a megvásárolt áru értékének, a szállítási költségeknek és az utánvétnek megfelelő díjat számít fel. Ezek a díjak akkor kerülnek hozzáadásra, amikor a Vevő megrendeli a terméket és kiválasztja a fizetési módot.

– Halasztott fizetés

Költségvetési egységek (iskolák, óvodák, egyenruhás szolgálatok) számára halasztott fizetés lehetőségét kínáljuk, az alábbiak szerint a megrendelés átadásának napján kiállított számla alapján, 14-30 napos futamidővel.

Newsletter
Adja meg e-mail címét, ha információkat szeretne kapni új termékekről és akciós ajánlatokról (az online áruházban nem érhető el)
Szállítás
A csomagokat futárszolgálattal küldjük
mpl-logo
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás 10 darab vásárlása esetén